poolparty
Sun & Moon Pool Party 30 Август – STAN KOLEV & METODI HRISTOV(CLOSING PARTY)
Sun & Moon Pool Party – 28 Юни – JUAN ALVAREZ, PAVEL PETROV & METODI HRISTOV, MARTEN, STEFAN POPOV, SECRET GARDEN
Sun & Moon Pool Party 05 Юли – CAMP SESSIONS
Sun & Moon Pool Party 12 Юли – STAN KOLEV, SECRET GARDEN
Sun & Moon Pool Party 19 Юли – JUAN ALVAREZ, NO GOOD, VALENTINE, KOKI & SILVER
Sun & Moon Pool Party 26 Юли – ANDREZ, DOUBLE D (WE ARE NO ANGELS), DJ ALEXIA (NEW YORK)
Sun & Moon Pool Party 23 Август – MASCOTA, DIASS

everyfriday
monster
Monster Hip-Hop Pool Party 31 Август
Monster Hip-Hop Pool Party 15 Юни
Monster Hip-Hop Pool Party 22 Юни
Monster Hip-Hop Pool Party 29 Юни
Monster Hip-Hop Pool Party 6 Юли
Monster Hip-Hop Pool Party 13 Юли
Monster Hip-Hop Pool Party 20 Юли
Monster Hip-Hop Pool Party 27 Юли
Monster Hip-Hop Pool Party 3 Август
Monster Hip-Hop Pool Party 10 Август
Monster Hip-Hop Pool Party 17 Август
Monster Hip-Hop Pool Party 24 Август

everysaturday

Sofia Summer Festival 2013

За фестивала

Парти лятото на 2013 в София ще бъде различно. Организаторите на най-големите и успешни коцепции за Pool партита в София MONSTER Hip-Hop Pool Party и Sun and Moon Pool Party обединяват усилия, за да реализират най-мащабната поредица от партита в столицата или Sofia Summer Festival 2013.
В петъчните дни софиянци ще могат да присъстват на Sun and Moon Pool Party – партито за цениталите на качествената електронна и house музика и да се забавляват с най-известните български DJ. Първото парти беше реализирано през 2010 година, след което през 2012 последваха още две незабравими събития на басейна „Черна котка“ в столицата.

Съботните дни са запазени за Monster Hip-Hop Pool Party и най-големите звезди от българската Hip-Hop, R&B и Dance сцена – концепция, която доказа значението си не само на партита около басейните, а и на сцената на емблематичния клуб „Ялта“.
Брандът “Монстър Хип-Хоп” стартира своята уникална дейност със серия от партита още през 2011 г. Успехът резонно доведе до осъществяването на турне, което бе проведено в градовете София, Пловдив, Стара Загора и Благоевград. На всяко парти присъстваха средно по 900 човека, като броят на аудиторията непрестанно нарастваше. След впечатляващата 2011 г. дойде и новата 2012 г., която се оказа дори по-успешна. Бяха проведени 12 незабравими партита на басейн “Леда”. Очакванията от наша страна, като организатори, а също така и на нашите фенове, бяха големи и за щастие – оправдани.
Партитата това лято бяха сцена за много изпълнения на живо от най-нашумелите изпълнители в България: Криско, Лора Караджова, Young BBYoung, Играта и Лео, както и легендите от „Ъпсурт“, подпомагани активно от най-популярните DJ на сцената.

Двете концепции няма да отстъпват нито по стил, нито по атмосфера на познатите на всеки плажни партита, характерни за морските курорти.Събитията ще включват различни lifestyle забавления и изненади, изцяло съчетани с хаус и R&B звуци и ритми на едни от най-добрите български и световно известни DJ-и и изпълнители.

Мястото

Почти до София, но все пак извън града, и то в посока на престижния курорт Банкя – така може да се опише мястото на партитата. Всички условия за изолация от претенциите на обществото са налице – комплексът “Балканика“ се намира достатъчно далеч от населено място, чиито жители биха възразили за шума през нощта. Под открито небе, сред природата, посетителите на нашите партита ще имат всички предпоставки да се почувстват наистина свободни и да се забавляват по собствен вкус.